Rólunk mondták

Ajánlások

“Véleményem szerint, aki a legjobb nyelviskolába szeretne járni, az nem választhat jobb iskolát, mint a Precedens Nyelvstúdió! Felkészültebb tanárokkal még nem találkoztam. ”
(dr. Gábori Éva véleménye, aki a Szerződések joga, Társasági jog, Ingatlan adásvétel angolul és a 42 órás Cambridge ILEC nyelvvizsgára felkészítő tanfolyamainkra járt. )

“Kiváló jogi, szakmai tartalom, kiváló jogász-nyelvtanár oktató, gyakorlatias megközelítés”

(Zoltán, ügyvéd, Dessewffy és Dávid valamint Társaik Ügyvédi Iroda a 2014. május 8-án befejezett Szerződések joga angolul tanfolyamunkról)

“Jól szervezett, lényegretörő oktatás volt. A szószedetek és egyéb kiegészítő anyagok maximálisan segíítették a felkészülést a vizsgára. A tanfolyam kezdete előtt pontos tájékoztatást kaptam arról, hogy mi szükséges a sikeres vizsgához.”

(dr. Karsay Attila a 2014. április 22-én befejezett 80 órás Cambridge ILEC tanfolyamunkról)

 

“Szeretném megköszönni az egész kurzus során nyújtott segítséget és rugalmasságot. Szerintem egy nagyon hasznos és rendhagyó dologgal nagyon magas szinten foglalkoztok. Biztos, hogy  a vizsgaeredménytől függetlenül, mindenkinek ajánlani foglak Benneteket. :)”

(Tóth György, hallgató, ELTE,  a 2014. április 22-én befejezett 80 órás Cambridge ILEC tanfolyamunkról)

 

“A kurzus során végig motivált az oktató lelkesedése és az órák színessége. Tökéletes kurzus volt, rengeteg hasznos és új tudással. ”

(dr. Molnár Anita, Lajer Ügyvédi Iroda, a 2014. március 12-én befejeződött Szerződések joga angolul tanfolyamunkról)

 

“Szuper! Éltem eddigi legjobb tanfolyama és tanárja!”

(dr. Takács Orsolya, MEHIB Zrt. ,  a 2014. január 23-án befejetődött Szerződések joga angolul tanfolyamunkról)

 

“Rendkívüli felkészültség és szaktudás. A kurzus valóban elég intenzív volt, de óráról órára követhető, nem voltak teljesíthetetlen követelmények ugyanakkor, ha bármilyen kérdésem volt, arra választ kaptam, problémáimra megoldást. A vizsgára már annak tudatában indultam, hogy tulajdonképpen meglepetés nem érhet, és valóban így is lett. Mindenkinek csak ajánlani tudom, teljes mértékben elégedett vagyok. Már a következő tematizált kurzus felvételén gondolkodom :)”

(dr. Farkas Anita ügyvédjelölt a 2013. tavaszi 42 órás Cambridge ILEC nyelvvizsgára felkészítő tanfolyamról) 

 

“Precíz, felkészült és lelkes.”

(Nagy Tímea, szakfordító a 2012. október 31-én befejeződött Bankjog angolul tanfolyamunkról)

 

“Kiváló, felkészült, alapos, gyors.”

(Dr. Fejes Erna, jogtanácsos a 2012. szeptember 19-én befejeződött Szerződések joga angolul tanfolyamunkról)

 

“Szuper.”

(Dr. Cseszlai Ádám, ügyvédjelölt a 2012. szeptember 19-én befejeződött Szerződések joga angolul tanfolyamunkról)

“Csak szuperlatívuszokban tudok beszélni az oktató munkájáról. Segítőkészsége, felkészültsége és ösztönzése nagy segítséget adott a felkészülésben.”
(dr. Dóka Anikó a 2012. május 17-i Cambridge ILEC nyelvvizsgára felkészítő 42 órás tanfolyamunkról)

 

“Nagyon színvolnalas munkát végez. Rendkívüli alapossággal és részletességgel készít fel a vizsgára. Minden kérdésünket megválaszolja. Teljes mértékben elégedett vagyok vele. ”
(dr. Anga László a 2012. május 17-i Cambridge ILEC nyelvvizsgára felkészítő 42 órás tanfolyamunkról)

 

“Az kurzussal kapcsolatban csak pozitív kritikát tudok megfogalmazni, minden a személyes igényeim szerint zajlott. A tanárnő mindenben segítőkész és alkalmazkodó volt. A kurzus anyagát úgy állította össze, hogy az a személyes fejlődésemet a legjobban elősegítse, támogassa. Mindemellett az anyag pontos ismeretét is megkövetelte. Mindenkinek csak ajánlani tudom.”

(dr. Kovács Renáta, KBC Equitas az Értékpapírjog angolul tanfolyamunkról )

 

“Hangulatos órák, hasznos tudás, magas színvonalú oktatás. Engem meggyőzött.”
(dr. Markovics Barbara, Szász és Markovics Ügyvédi Iroda)

“Amikor elmentünk letenni a Cambridge ILEC nyelvvizsgát, azt éreztük, hogy egész egyszerűen nem érhet minket meglepetés. A Precedens Nyelvstúdió óráin minden tananyagot részletesen átvettünk, minden kérdésünkre megkaptuk a választ. A próbavizsgák során a tanárnővel alaposan begyakoroltunk minden lehetséges helyzetet, kidolgoztuk a nekünk leginkább megfelelő stratégiát. Nem csalódtunk, mindannyian remek eredménnyel vizsgáztunk. Bárcsak így lenne ez az egyetemen is! És a legjobb az volt az egészben, hogy hihetetlen csoportkedvezményt kaptunk!”
(Ötödéves joghallgatók)

“Végre találtunk egy olyan nyelviskolát és egy olyan tanfolyamot, ahol a jogi szaknyelv magas szintű oktatása mellett a mindennapi irodai kommunikációhoz is segítséget kaptunk. Köszönjük!”
(Húsz éve praktizáló ügyvéd és irodavezetője a Szintrehozó kurzus jogászoknak angolból II tanfolyamunkról)

Jó hangulatú, egy munkás nap végén mindig feldobott! A tananyag bőséges, a tanárnő a legjobb fej! Az ára sem indokolatlanul magas.

(Huszonéves pályakezdő ügyvéd a TOLES Foundation tanfolyamunkról)

A kurzus az egyik legszínvonalasabb volt, amin valaha is részt vettem. Mind a tanárok emberiesége, kedvessége, mind a magas szakmai képzettsége egyaránt hozzájárult ahhoz, hogy ilyen véleményem legyen. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy szinte családiasnál is jobb légkör alakult ki az órákon, nyilván ehhez hozzájárult, hogy csupán ketten voltunk ezen a kurzuson. (mert mi nem riadunk vissza a tényleg kis csoportoktól – a szerk.) Így viszont jóval nagyobb teret nyertünk ahhoz, hogy fejleszthessük az angol nyelvi képességeinket.

A kurzus meglehetősen koncentrált, intenzív volt, de tökéletesen követhető óráról órára, és semmivel sem terhelte le jobban az embert, mint amennyire szükséges, másrészt rengeteg új információt adott számomra.

Azt mondhatom, hogy ha mindenhol ilyen odaadással, és szakértelemmel tanítanák az idegen nyelveket, az országot valószínüleg nem érné az a vád, hogy az emberek nagy része az anyanyelvén kívül más nyelven nem tud megszólalni.

Igaz, hogy ez alapvetően nyelvtani kurzus volt, de még így is volt lehetőség a szókincs és a kiejtés javítására.
Teljes mértékben, mindennel meg voltam elégedve. Köszönöm az élményt.
(Huszonéves pályakezdő ügyvéd a Szintrehozó kurzus jogászoknak angolból I tanfolyamunkról)

Bátran ajánlom mindenkinek a Precedens Nyelvstúdiót! Nagyon jó volt a hangulat, szerettem járni, sokat tanulhattam, így már azt fontolgatom, hogy a következő tanfolyamra is beíratkozom. (Beíratkozott – a szerk.) És ezt nyugodtan felteheted a világhálóra! :-)
(Harmincas ügyvéd a TOLES Foundation tanfolyamunkról, aminek elvégzése után beíratkozott a TOLES Advanced-re is és nagyon jó eredménnyel vizsgázott le mindkét alkalommal.)