Bemutatkozás

“Véleményem szerint, aki a legjobb nyelviskolába szeretne járni, az nem választhat jobb iskolát, mint a Precedens Nyelvstúdió! Felkészültebb tanárokkal még nem találkoztam.”

(dr. Gábori Éva  a Szerződések joga angolul,  a Társasági jog angolul  és a 2012. májusi vizsgára felékészítő 42 órás tanfolyamainkról)

Miért választ a legtöbb jogász, pénzügyes, iroda és intézmény minket?

Azért, mert a Precedens Nyelvstúdió kifejezetten azzal a céllal alakult, hogy magas színvonalú és átfogó angol és német szaknyelvi képzést és hozzá kapcsolódó szolgáltatásokat nyújtson a jog és a pénzügy területén dolgozóknak és tanulóknak.

Azért, mert 2010. novemberében Európai Nyelvi Díjat kaptunk a munkánk elismeréseként.

Azért, mert a nyelvstúdió alapítói dr. Szeidl Ágnes és Horváth Judit, valamint a kurzusok oktatásában résztvevő tanárok mindannyian diplomás, gyakorlott és gyakorló jogászok és nyelvtanárok, akik között tapasztalt magyar egyetemi oktatók, Cambridge ILEC, TOLES és PROFEX szaknyelvi vizsgáztatók vannak,és akik rendszeresen vesznek részt továbbképzéseken.

Azért, mert a tapasztalataink sokszínűségével és a kiterjedt nemzetközi kapcsolatainkkal is biztosítjuk tanfolyamaink magas szakmai színvonalát, a tananyagok korszerűségét és változatosságát.

Azért, mert a kurzusaink modulokból épülnek fel, így a tanulásba több ponton is be lehet kapcsolódni, a tanmenetet rugalmasan lehet alakítani a hallgatók igényeinek megfelelően.

Azért, mert mi sok tanfolyam és vizsga díjából árengedményt adunk, vagy részletfizetési lehetőséget biztosítunk

Azért, mert az oktatás és a szolgáltatások minőségét folyamatosan ellenőrizzük és javítjuk.